

نان و غلات 1 واحد ( سنگک یا بربری 1 کف دست یا یک لیوان خوراک لوبیا یا عدسی ) _ گروه گوشت 2 واحد( تخم مرغ 2 عدد یا پنیر 2 قوطی کبریت ) _ گروه چربی ( در صورت مصرف پنیر 2 عدد گردو و تخم مرغ به صورت آبپز مصرف شود) _ شیر 1 لیوان
نکته: در صورت مصرف خوراک لوبیا یا عدسی می توانید گروه گوشت را حذف کنید.
میوه فصل یا آبمیوه یا میوه خشک 1 واحد _ دمنوش چای سبز و دارچین 1 لیوان _ گروه چربی 5/0 واحد ( مثلا مغز بادام زمینی 5 عدد یا پسته 10 عدد یا بادام 3 عدد )
نان و غلات 5/1 واحد ( برنج 7 ق غ سرخالی یا 5/1کف دست نان بربری یا سنگک) _ گروه گوشت 3 واحد = 90 گرم یا 3 قوطی کبریت ( ماهی یا گوشت گوسفندی کم چرب یا مرغ یا بوقلمون) _ روغن کنجد یا کانولا یا زیتون به میزان کم _ سالاو و سبزیجات 1 بشقاب غذا خوری
نکته: در صورت وجود حبوبات در خورشت نیازی نیست از نان یا برنج کم شود.
میوه فصل یا خشک یا آبمیوه 1 واحد _ گروه چربی 5/0 واحد (مثلا مغز بادام زمینی 5 عدد یا پسته 10 عدد یا بادام 3 عدد ) _ قهوه یا چای سبز و دارچین 1 لیوان بدون شیرین کننده
نان و غلات 1 واحد ( برنج 5 ق غ سرخالی یا 1 کف دست نان بربری یا سنگک) _ گروه گوشت 2 واحد = 60 گرم یا 2 قوطی کبریت ( سینه مرغ یا بوقلمون یا استیک یا 2 عدد سفیده تخم مرغ) نکته: روغن کنجد یا کانولا یا زیتون به میزان کم _ سالاو و سبزیجات 1 بشقاب غذا خوری
شیر 1 لیوان همراه 1 عدد خرما یا چند عدد کشمش
مکمل های زیر را تهیه و مصرف کنید: